Γιατί δεν είναι Σαββατοκύριακο ακόμα?


Picture

Είδαμε πριν από λίγες μέρες το Life of Pi. Θα ξέρετε ήδη κάποια πράγματα για την ταινία διαβάζοντας κριτικές, από φίλους κλπ.  Εγώ αυτό που θα σας πω είναι ότι είδαμε την ταινία όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι (από 75 έως 10 χρόνων)  και την ευχαριστηθήκαμε.     Δεν βαρεθήκαμε (κάτι που φοβόμουν για μένα), άρεσε σε όλους μας και πραγματικά άξιζε τα ΟΣΚΑΡ που πήρε για την απίστευτη δουλειά στην φωτογραφία και τα οπτικά εφέ. Οι εικόνες είναι μαγικές, γαλήνιες, πανέμορφες. Πέρα από όλα τα άλλα, προσωπικά μου άρεσε ο τρόπος που μέσα από την ιστορία που αφηγείται η ταινία, αντιμετωπίζεται η θρησκεία: “Θα σου πω μια ιστορία που θα σε κάνει να πιστέψεις στον Θεό” λέει ο ήρωας…

PictureΜου ήρθε το dvd της Tracy Anderson! Θα το δοκιμάσω το ΣΚ και θα σας πω την Δευτέρα πώς πήγε. Σκοπός μου είναι η…METAMORFOSIS (χα, χα!)

Picture

Το Πάσχα πλησιάζει γρήγορα. Με λαμπάδες, αυγά για τα βαφτιστήρια τί κάνουμε? ‘Εχετε καμιά ιδέα? Πέρυσι πήρα κεριά αρωματικά από το WAKS  κι έφτιαξα μόνη μου για τις τρεις μας πιτσιρίκες. Φέτος δεν ξέρω ακόμα τί θα κάνω. Τα δικά μας τα κορίτσια βλέπετε είναι περίπου 10-12 χρονών και δεν τους αρέσουν πια τα bebe… ‘Εχετε καμιά ιδέα να μου πείτε? Αφήστε comments, προτάσεις ή στείλτε μου mail.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *