Καλή εβδομάδα


Picture

Καλή εβδομάδα! Πώς τα περάσατε; Τί κάνατε το διήμερο; Εμείς είχαμε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με οικογένεια, φίλους, θάλασσα και βόλτες… Και όταν τελικά είναι γεμάτο έτσι, νιώθουμε ότι διήρκεσε και πολύ και ξεκινάμε χορτάτοι την καινούρια εβδομάδα…  Η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα ούτως ή άλλως με επιλογές για όλους.

Picture

Ενδεικτικά θα αναφέρω τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο  Μαρούσι και την Madeleine Peyroux στον Λυκαβηττό.
Ακόμα η παράσταση  “Ποιος την ζωή μου” μετά το  Μπάντμιντον ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία σήμερα (15/7) στο Θέατρο Βράχων. Αν δεν έχετε ακούσει περί τίνος πρόκειται σας θυμίζω ότι είναι μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή που αφορά “σε μια βιογραφική, καλλιτεχνική και πολιτική προσέγγιση της ζωής του Μίκη Θεοδωράκη”. Σημειώστε ότι η επόμενη παράσταση στην Αττική θα είναι στις 26/8 στην Ηλιούπολη.
Και αυτά είναι μόνο μερικά από ό,τι γίνεται στην πόλη αυτές τις μέρες. Σε διάφορα σημεία της μπορείτε να απολαύσετε χορό (Antonio Ruz-Πειραιώς 260) και μουσική (Ραλλία Χρηστίδου-Θέατρο Χυτήριο, Pet Shop Boys 16/7 Ejekt Festival Πλατεία Νερού-Φάληρο, Dulce Pontes-Λυκαβηττός) για όλα τα γούστα. Χρόνος και χρήμα να υπάρχει. Ααα και διάθεση!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *