Στο Μεταίχμιο…


Picture

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο έχουν δημιουργήσει ένα πολυχώρο στην Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, όπου  φιλοξενούνται και οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις. Πολλές από αυτές είναι για παιδιά. Σας δίνω τις πληροφορίες για μια εκδήλωση που αργανώνεται στις 12/10, έτσι όπως μου τις έστειλαν.

Το ξωτικό που ήθελε να ψηλώσει
, της Καλλιόπης Εμμανουηλίδου
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 5 ετών

Ο Πιριπόν, το μικρό ξωτικό, είχε ένα όνειρο, να ψηλώσει όπως τα αδέρφια του, οι γονείς  του και όπως κάθε ξωτικό στο ξωτικο-χωριό. Έτσι άρχισε να τρώει ό,τι έβρισκε μπροστά του.
Έτρωγε τόσο πολύ ώσπου άρχισε να νιώθει άσχημα, σαν να ήταν έτοιμος να σκάσει! Η ξωτικο-μαμά όμως είχε κάτι να του πει… Ο Πιριπόν σας καλεί στη χώρα των ξωτικών και σας περιμένει να παίξετε μαζί του. Να γίνετε μικροί ή μεγάλοι, όπως ένας σπόρος ή ένα δέντρο,
να φουσκώσετε σαν μπαλόνια ή να πετάξετε στον αέρα όπως μια νιφάδα χιονιού. Μα πάνω απ’ όλα, σας καλεί να ανακαλύψετε πως καθένας από εσάς είναι μοναδικός.
Ένα πρόγραμμα θεατρικού παιχνιδιού για τη σωστή διατροφή με στόχο τον σεβασμό στη μοναδικότητα και στη διαφορετικότητα του καθενός μας.
Την εκδήλωση εμψυχώνει η παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Στο τέλος της εκδήλωσης τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο και σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθούν δωράκια. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581
 polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS


(Visited 36 times, 1 visits today)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *