Η παρουσία της μαμάς…


Picture

Αυτή η μαμά, όπως και πολλές ακόμα, τα είχε σχεδιάσει και προβλέψει όλα. Μόνο που η συγκεκριμένη, δεν ήταν πια…στην ζωή. Η Brenda έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 46 χρόνων το 2011. ‘Ηθελε ο ραδιοφωνικός σταθμός KSTZ “Star”, που για 20 χρόνια κάνει εκπομπή που τέτοιες μέρες πραγματοποιεί ευχές των ακροατών του, να προσφέρει κάτι εξαιρετικό για τον άνδρα της David και τα παιδιά της αφού εκείνη θα είχε φύγει. 

Η ανώνυμη φίλη της ακολουθώντας τις οδηγίες της, έστειλε το γράμμα στον σταθμό όπως της είχε ζητήσει. Αυτό θα γινόταν μόνο αν ο David είχε βρει κάποια νέα αγάπη. Και έτσι έγινε 2 χρόνια μετά τον θάνατό της. Μέσα είχε 2 γράμματα, το ένα απευθυνόταν στον σύζυγό της και ένα στην σύντροφό του.
“Δεν ξέρω ποια είσαι, αλλά σε ευχαριστώ και σε αγαπώ και θέλω να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου αν έχεις παιδιά, να είστε καλά και ασφαλείς σε αυτό τον κόσμο” της γράφει η Brenda.
Ο σταθμός κάλεσε τον άνδρα της χωρίς να του πει λεπτομέρειες και όταν του εξήγησαν και του διάβασαν το γράμμα της, μαζί με εκείνον κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. H Brenda ζήτησε την βοήθεια του σταθμού για να αλλάξει την ζωή της των αγαπημένων της για να νιώσουν ότι είναι κοντά τους.
Οι ευχές της ήταν μια μέρα φροντίδα για την νέα σύντροφο του άνδρα της για να την ευχαριστήσει που έγινε μητέρα στα 4 αγόρια της, ιδιαίτερα στον μικρό της που ήταν 2 χρόνων όταν την έχασε. Πρέπει να νιώσει την ευγνωμοσύνη μου για τον ρόλο της στην ζωή των παιδιών μας. “Πρέπει να είσαι πολύ σπουδαία γυναίκα για να γίνεις μητριά 4 παιδιών, μίλα μου, θα σε ακούω…”. 
Η δεύτερη ευχή ήταν ένα ταξίδι για όλη την μεγάλη οικογένεια για να δημιουργήσουν μαζί αναμνήσεις μιας ζωής. Πράγμα που έγινε από χορηγούς και η οικογένεια θα πάει στην Disneyland. 
Η τρίτη ήταν μια βραδιά με πληρωμένα όλα τα έξοδα για τους γιατρούς και νοσοκόμες που ήταν στην ογκολογική μονάδα του νοσοκομείου που νοσηλεύθηκε για να τους ευχαριστήσει γι’ αυτά που προσφέρουν σε ασθενείς κάθε μέρα. 
Δείτε το συγκινητικό βίντεο…


(Visited 36 times, 1 visits today)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *