Αντί-μπαμπουλικό σπρέι


Picture

Ένα φαρμακείο στην Βόρεια Ντακότα στις Η.Π.Α. κατάφερε να ηρεμήσει ένα κοριτσάκι και να το βοηθήσει να ξεφορτωθεί τις φοβίες του, δίνοντάς της ένα ειδικό φάρμακο που στην επίσημη συνταγή αναγραφόταν ως “Monster Spray” το οποίο υποσχόταν να βοηθήσει με όλα εκείνα που το τρόμαζαν τις νύχτες. ‘Οπως καταλάβατε, το “φάρμακο” … δούλεψε!

Η βοηθός φαρμακοποιού Austin Johnson, ακούγοντας το παιδί μιας φίλης της να παραπονιέται για τον μπαμπούλα της νύχτας, θυμήθηκε κάτι που είχαν σκαρφιστεί στο παρελθόν στο φαρμακείο, για ένα άλλο παιδάκι.  Και την ρώτησε αν ήθελε να της συνταγογραφήσει κάτι ειδκά για τον “μπαμπούλα”. Η μαμά το βρήκε καλή ιδέα και το μπουκαλάκι με το όνομα “Monster Spray”  έφερε τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

Το φαρμακείο από τότε έχει κάνει παρόμοιες συνταγογραφήσεις για αρκετά παιδιά, με επιτυχία που φτάνει σε πολύ υψηλά ποσοστά. Η μόνη προϋπόθεση είναι απ’ ότι φαίνεται, το φάρμακο να μπαίνει σε “κανονικό” μπουκάλι και να είναι …”αληθινό”!

Τα συστατικά για τους “εκεί”-μπαμπούλες παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αλλά αν διαβάζει καμιά/κανείς φαρμακοποιός, ας επικοινωνήσουν μαζί μου γιατί έχω μια καλύτερη συνταγή για τα εγχώρια τέρατα(χωρίς πλάκα)!


(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *