Ψηφιακές γειτονιές 2014


Picture

Πήγα το Σάββατο. Με τις καινούριες κάρτες που έφτιαξα μόνη μου (μελλοντικό DIY), με το άνετο τζιν μου, με ταμπλέτα, σημειωματάρια και έξτρα φορτιστή για το κινητό -που άρεσε στην Χριστίνα, και με την υποστήριξη των πιτσιρικιών και του Μιχάλη.

Κυρίως όμως, πήγα με ανυπομονησία και περιέργεια. Μπορεί το Good Living να υπάρχει ήδη 1,5 χρόνο αλλά η αλήθεια είναι ότι απέχω κάπως από τις ψηφιακές γειτονιές. Κάτι ο χρόνος που με πιέζει, κάτι το ότι άργησα να καταλάβω τι γίνεται και πως, ακόμα και το format του δικού μου site που δεν προτρέπει για σχόλια, δεν έxω δημιουργήσει δεσμούς με άλλους bloggers. Έτσι το Σάββατο βρέθηκα μόνη στην γειτονιά, να είμαι ένα από τα new kids on the block. Με την ντροπή που νιώθω για καινούριες γνωριμίες, μου ήταν τόσο μα τόσο δύσκολο να μπω στο TheHubEvents. Προς στιγμή σκέφτηκα να φύγω αλλά τελικά μπήκα, στην ηλικία μου ντροπές δεν επιτρέπονται, σωστά; Και το χάρηκα. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Ξεπέρασα τον εαυτό μου και αυτοσυστήθηκα σε κορίτσια που στέκονταν στο lobby και μόλις άρχισαν οι ομιλίες και τα πάνελ αισθάνθηκα πολύ χαρούμενη που το αποφάσισα. ‘Ενα παζλ από διαφορετικούς ανθρώπους, κάποιους τους ήξερα, αρκετούς όχι, που είχαν πραγματικά κάτι να μας πουν. Συνεχώς αισθανόμουν σαν τον Κύρο Γρανάζη να ανάβουν λάμπες πάνω από το κεφάλι μου ή σαν εκείνη  την διαφήμιση την παλιά που έλεγε “βρε τους…, τι σκέφτηκαν!”.


Τελικά το θέμα δεν ήταν το blogging όπως αρχικά νόμιζα. Το θέμα δηλαδή δεν ήταν μόνο αυτό. Ακούσαμε για πάθος, για φιλίες, για καριέρες ανέλπιστες, για επιτυχίες προσωπικές, για λάθη, για ανατροπές, για ευκαιρίες, για έμπνευση, μοιραστήκαμε ιδέες, γλυκαθήκαμε, θαυμάσαμε την επιμονή, δακρύσαμε με την απόλυτη αγάπη και αφοσίωση, γελάσαμε και ευχαριστηθήκαμε με το σπιρτόζικο πνεύμα και το μπρίο, κρατήσαμε σημειώσεις για το styling, γοητευτήκαμε από το στιλ, ζηλέψαμε την ουσία και το έργο, ονειρευτήκαμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, καμαρώσαμε για τις επιτυχίες, μείναμε άφωνοι μπροστά σε προοπτικές, μάθαμε, γνωριστήκαμε και ξεφύγαμε με ένα παραμύθι…
Picture

Το επόμενο DIY, τι λέτε;

Μιας και θα ήθελα να σας πω περισσότερα για πολλά από αυτά που άκουσα το Σάββατο, κάπου εδώ θα σταματήσω. Μάλλον πρέπει να “μειώσω τον ύπνο μου κατά μια ώρα” (γκουχ-γκουχ), μήπως μπορέσω και προλάβω να κάνω όλα αυτά που σκέφτομαι. Καληνύχτα γι’ απόψε…
(Visited 26 times, 1 visits today)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *