Φύλαγε τα «ρούχα σου»…


Με 38 βαθμούς την Πέμπτη, βλέπω αρκετούς από μας να καταφεύγουν στις παραλίες. ‘Ετσι κι αλλιώς πάντως, τα Σαββατοκύριακα μας, μια βόλτα στην θάλασσα πλέον την περιλαμβάνουν. Και αυτό σημαίνει τσάντες, τσαντάκια, αντηλιακά, πορτοφόλια, κλπ, κλπ. Και τί γίνεται με τους αλαφροχέρηδες που παραμονεύουν; Μην μου πείτε ότι δεν το σκέφτεστε.  Φυσικά και θα υπάρχουν εκείνοι που είναι χαλαροί και άνετοι με το όλο θέμα, υπάρχουν και οι άλλοι σαν εμένα που αγχώνονται για τα πάντα. Και δεν θα μπορούσα να μην αγχώνομαι για το θέμα της «ασφάλειας». Είμαι λοιπόν από αυτούς τους παρανοϊκούς που πάντα κοιτάνε έξω στην ακτή, που δεν αφήνουν πράγματα μόνα τους στην παραλία, που κρύβουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου σε απίθανες θέσεις, κλπ.

Κάθε χρόνο λέω να κάνω πράξη αυτό που έχω βρει στο διαδίκτυο και κάθε χρόνο το ξεχνάω. Τι έχω βρει; Μια «αθώα» θήκη για τα χαρτονομίσματά σας και μια ακόμα μεγαλύτερη θήκη για χρήματα, κλειδιά και άλλα ψιλοπράγματα.

Στην πρώτη περίπτωση απλά βγάζετε το βούτυρο κακάο από την θήκη του και βάζετε τα χρήματα σας, στην δεύτερη, ανοίγετε ένα άδειο κουτί αντηλιακού με τέτοιο τρόπο ώστε βάζοντας το καπάκι να μην φαίνεται τίποτα. Αν μην τι άλλο, ένα βούτυρο κακάο και ένα αντηλιακό πάνω στην ψάθα δεν θα αποτελούν στόχο που θα προκαλέσει «ματιές»…

Share itShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *