Παρασκευή!


Picture

Μετά το shop&taste στην Γλυφάδα που μας άρεσε, το μάτι μου ψάχνει και γι’ άλλα street parties. Φαίνεται μάλιστα, ότι τόσα χρόνια με τα παιδιά μικρά, χάσαμε επεισόδια με τον Μιχάλη από τα δρώμενα της πόλης. Γιατί αλλιώς θα ξέραμε ότι το «Μama Roux», στην αρχή της Αιόλου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνει έθνικ street parties με επιτυχία.

Αυτό το Σάββατο 7/6 (από 9 μ.μ. ) μας μεταφέρει στο Μεξικό, οπότε ετοιμαστείτε για Margaritas enchilladas, burritos, tacos κλπ.  Η οικογένεια μας, όλη, λατρεύει το Μεξικάνικο φαγητό, και αφού κάψαμε χθες τον κιμά που ΘΑ φτιάχναμε tacos, ίσως να σκεφτούμε να περάσουμε μια βόλτα. ‘Ασε δε που θα έχει και live salsa και άλλα latin ακούσματα από τη Martha Moreleon. Θα μας λείπει ο μπαμπάς μας βέβαια αλλά εκείνος θα ακούει…σάμπα.

Mama Roux, Αιόλου 48-50, κέντρο

Από τα ωραιότερα παιδικά των τελευταίων χρόνων κατά την γνώμη μου, το “Πως να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας” απέκτησε συνέχεια. Και μάλιστα είναι η δεύτερη από τις τρείς συνολικά τανίες που θα δούμε. Θα ευχαριστηθούμε τον Ψάρη και τον Φαφούτη ξανά, σε νέες περιπέτειες όπου και πάλι θα δώσουν ένα μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους για την συνεργασία και την ειρήνη. Δείτε τον Ψάρη με την Άστριντ για να θυμηθείτε λίγο την ονειρική εποχή των Βίκινγκς… Θα σας δούμε στο σινεμά!

Pictureαπό το pinterest

Ο καιρός θα είναι λίγο άστατος το τριήμερο, αυτό διαβάζω αλλά δεν το πολυπιστεύω κιόλας. Σήμερα έκανε ζέστη. Αφού δεν θαφτήκαμε ζωντανοί από τις λάσπες τις προηγούμενες μέρες, όλα καλά θα πάνε.

Αν κάνετε μπάνια ήδη, σκεφτείτε και τον Σχοινιά που άλλαξε και διαμορφώθηκε όμορφα η παραλία. Ανοίγει επίσημα την Κυριακή-αν δεν κάνω λάθος.

Καλή ξεκούραση και μην πτοείστε. Η ζωή θέλει κουράγιο και αισιοδοξία!

Καλά να περνάτε!


(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *