Διάφορα


Picture

Μετά τους χθεσινούς σεισμούς και αντίθετα με όσα έχουμε μάθει τόσα χρόνια, σας θυμίζω ότι η νεότερη γνώση που έχουμε, λέει ότι το πιο ασφαλές σημείο για να σταθούμε σε περίπτωση καταστροφικού σεισμού είναι το λεγόμενο “τρίγωνο της ζωής”. Αν ψάξετε με το “τρίγωνο της ζωής” στο διαδίκτυο θα δείτε πολλές φωτογραφίες για να το καταλάβετε καλύτερα.


Picture

Irvin Yalom: «Ο έρωτας δεν διαρκεί, μπορούμε να τον μετατρέψουμε σε “αξιοπρεπή” αγάπη». Διαβάστε μια σύντομη συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή και καθηγητή στην εφημερίδα Καθημερινή με αφορμή την ταινία «Ο κήπος του Γιάλομ: η φιλοσοφία μιας ζωής», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Δεκεμβρίου.


Picture


Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους παραγωγούς σοκολάτας παγκοσμίως, μέχρι το 2020, η έλλειψη σοκολάτας θα είναι γεγονός, όπως αναφέρει το  Bloomberg news.
Οι αιτίες είναι διάφορες όπως η ξηρασία και η μείωση των καλλιεργειών κακάο και άλλες. Και η αλήθεια είναι ότι όποιες κι αν είναι, πρέπει να βρεθεί λύση αμέσως. Σκεφτείτε τα εγγόνια μας να μην δοκιμάσουν ποτέ σοκολάτα. Γίνεται;  


www.shitexpress.com
Πριν από λίγα χρόνια ίσως και να έστελνα κάτι τέτοια κουτάκια τώρα πια δεν έχω υποψηφίους στο νου μου αλλά μπορεί κάποιος άλλος να έχει…
Δεν λέω κάτι παραπάνω, ρίξτε μια ματιά και θα γελάσετε όπως γέλασα κι εγώ….

(Visited 20 times, 1 visits today)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *