Ζωγραφίστε το…


…στήθος σας!
Στο ένθετο THECUT του NYmag.com, έχουν μια σειρά άρθρων που ονομάζονται PRETTY HURTS. Ασχολούνται με διάφορα θέματα γυναικείας ομορφιάς, στερεοτύπων γύρω από την εικόνα της γυναίκας κλπ. και τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά, με τα αποτελέσματα να είναι κάθε φορά ενδιαφέροντα και ίσως συγκινητικά.

Σε ένα πρόσφατο θέμα, αναγνωρίζοντας την σημασία του στην ζωή της κάθε μιας μας, θέλησαν να δουν πως οι γυναίκες της ΝΥ βλέπουν το στήθος  τους. Ζήτησαν από 57 γυναίκες, 17 έως 72 χρόνων (και μια 4χρονη που άρπαξε το μολύβι της μαμάς της από τα χέρια) να ζωγραφίσουν και να γράψουν μία φράση για το στήθος τους.

Οι περισσότερες γυναίκες αιφνιδιάστηκαν αλλά δέχτηκαν να πάρουν μέρος ανάμεσα σε γέλια και χαμόγελα. Μοιράστηκαν ιστορίες  για θηλασμό, καρκίνο, ή πως νιώθεις όταν στο δημοτικό έχεις ήδη στήθος μεγέθους DD… Οι γυναίκες αυτές ζωγράφισαν με ειλικρίνεια σημάδια, ουλές, παραμορφώσεις, έδωσαν συμβουλές, εξέφρασαν ευχές, ευγνωμοσύνη και άλλα πολλά. Δείτε εδώ στο NYMAG/THECUT τις υπόλοιπες ζωγραφιές και τις φράσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *