Χριστούγεννα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ


Picture

Μου ήρθε ενημέρωση για όλα τα ξεχωριστά που διοργανώνουν οι άνθρωποι στο Μεταίχμιο. Σίγουρα όλοι θα βάλετε μια βόλτα στο κέντρο στο πρόγραμμά σας. Συνδυάζεται εύκολα με τις πρωτότυπες εκδηλώσεις για τα παιδιά στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ενώ εσείς μπορείτε να πιείτε κι ένα καφεδάκι με την ησυχία σας ή να αγοράσετε και βιβλία για δώρα…

Δείτε από μόνοι σας τις ωραίες γιορτινές ασχολίες για τα παιδιά εδώ…  

«Μαγικές γιορτές στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Κατεβάστε το δέντρο, γυαλίστε τις μπάλες, ξετυλίξτε τις κορδέλες, τσεκάρετε τα φωτάκια, ξεσκονίστε τα τρίγωνα, αγοράστε γαλοπούλα και υλικά για πολλά γλυκά, χαρτί περιτυλίγματος και κάρτες, και ελάτε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) να γιορτάσουμε μαζί τα πιο μαγικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Σας περιμένουμε με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, γιορτινά εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλα πολλά παιχνίδια για παιδιά και φυσικά πολλά βιβλία για να κάνετε δώρα σ’ αυτούς που αγαπάτε! Αφήστε μας και την ευχή σας για τον καινούργιο χρόνο στο μεγάλο βιβλίο των ευχών που θα βρείτε στο ισόγειο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ.

Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με γλυκά κεράσματα,  γιορτινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!

Αυτό το Σάββατο  6 Δεκεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Ο ντετέκτιβ Κλουζ και το μυστήριο των Χριστουγέννων
Δυο βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα ο ανεπανάληπτος ντετέκτιβ Κλουζ  βρίσκει ένα μυστηριώδες σημείωμα σ’ ένα καλάθι αχρήστων: «Αύριο, παιδιά, θα γίνει το μπαμ!» διαβάζει.
Ελάτε να λύσουμε την πιο μυστηριώδη υπόθεση των Χριστουγέννων με τη βοήθεια του ηθοποιού Δημήτρη Παπαδάτου. Για παιδιά από 7 ετών»


Share itShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *